Centar koralja Zlarin: Oaza ljepote i zajedništva

22.04.2024. | Vijesti

Centar koralja Zlarin, smješten na istoimenom otoku, nije samo prekrasan prirodni dragulj, već i mjesto koje promiče zajedništvo i podršku prema osobama s posebnim potrebama. U nedavnom događaju, Dalmatinskim igrama slijepih i slabovidnih osoba u Vodicama, Centar koralja Zlarin ponudio je besplatan ulaz za sve sudionike, što je dodatno obogatilo njihovo iskustvo i doprinijelo promicanju inkluzije.

Sudionici igara imali su privilegiju posjetiti ovu oazu ljepote nakon intenzivnih sportskih natjecanja. Centar koralja Zlarin nije samo turistička atrakcija, već i mjesto gdje se može uživati u netaknutoj prirodi, kristalno čistom moru i bogatom podvodnom svijetu. Prostrani vrtovi, mirisne mediteranske biljke i tišina otoka stvaraju atmosferu opuštanja i smirenosti, idealnu za refleksiju i ponovno povezivanje s prirodom.

Ovaj gest, pružanje besplatnog ulaza za sudionike igara, odražava duboku posvećenost Centra koralja Zlarin promicanju inkluzivnog pristupa i podrške zajednici. Omogućujući svim sudionicima da uživaju u ljepotama otoka, Centar koralja Zlarin pokazuje svoju predanost stvaranju prostora gdje se svatko osjeća dobrodošlo i cijenjeno.

Centar koralja Zlarin poziva sve posjetitelje, kako lokalne stanovnike tako i goste iz drugih dijelova svijeta, da dođu i dožive čaroliju ovog jedinstvenog mjesta. Njihova otvorenost i podrška prema osobama s invaliditetom svjedoče o važnosti inkluzivnog pristupa i promicanja zajedništva, čineći Centar koralja Zlarin ne samo destinacijom za odmor, već i simbolom ljubavi prema prirodi i ljudima.

OSTALE NOVOSTI
Skip to content