Projekt „Za bolje sutra…“ ide dalje

19.05.2015. | Vijesti

Kao krovna organizacija slijepih u RH, Hrvatski savez slijepih nositelj je projekta „Za bolje sutra – Jačanje sposobnosti Organizacija civilnoga društva za pružanje socijalnih usluga”, financiranog od Europskog socijalnog fonda, posredstvom Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva i Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske, u sklopu kojeg projekta je održan i seminar u ERKS Premantura u vremenu od 11. do 16. svibnja, na kojem seminaru je sudjelovao i predstavnik naše udruge.

Seminar ima za cilj unaprijediti rad temeljnih udruga slijepih s područja cijele Hrvatske kroz razvijanje sposobnosti predstavnika njihovih upravljačkih tijela, te obuhvaća sljedeće teme: upravljanje ljudskim potencijalima, strateško planiranje, socijalne usluge za slijepe, odnosi s javnošću i zagovaranje u kontekstu upravljanja promjenama.

Na seminaru su iskusni stručnjaci s područja komunikologije i ljudskih resursa, predstavnici partnerskih organizacija Koalicije za život u zajednici i Udruge Jaglac, predstavnici Ministarstva socijalne politike i mladih te praktičari iz institucija koje skrbe o slijepim osobama, a sve uz koordinaciju predstavnika Hrvatskog saveza slijepih.

OSTALE NOVOSTI
Skip to content