Veliki Uspon: Pobjednici Dalmatinskih Igara Slijepih i Slabovidnih Osoba 2024.

22.04.2024. | Vijesti

Dana 21. travnja 2024. godine, Dalmatinske igre slijepih i slabovidnih osoba u Vodicama doživjele su vrhunac uz svečanu dodjelu medalja, u kojoj su se istaknuli izvanredni sportski talenti iz različitih dijelova Dalmacije. Ovi hrabri natjecatelji, unatoč izazovima s kojima se suočavaju, demonstrirali su izvanrednu predanost i vještinu u sportskim disciplinama, zaslužujući najviša priznanja.

U kategoriji pikada A, prvo mjesto zauzeo je Marijan Siketić iz Zadra, čija je preciznost i koncentracija na terenu osvojila srca gledatelja. Na drugom mjestu nalazi se Branko Raspović, također iz Zadra, dok je treće mjesto pripalo Tihomiru Jurkoviću iz Šibenika, čiji su izvedbeni talenti bili impresivni.

U kategoriji pikada B, najvišu poziciju osvojio je Vlado Juratovac iz Zadra, a pratili su ga Čedomir Todorović iz Šibenika i Ivan Kovačić također iz Zadra. Njihova izuzetna spretnost i strategija na pikado stazama donijeli su im zaslužene medalje i priznanja.

U šahu, iako su bile samo dvije igre, natjecatelji su pokazali izniman intelektualni talent i vještinu. Branko Began iz Zadra zauzeo je prvo mjesto, dok je Damir Troskot iz Šibenika osvojio drugo mjesto, pokazujući duboku koncentraciju i taktičku genijalnost.

Ovi pobjednici nisu samo sportski šampioni, već i inspiracija svojoj zajednici, dokazujući da se uz predanost i rad mogu postići izvanredni rezultati, bez obzira na izazove s kojima se suočavaju. Njihov uspjeh na Dalmatinskim igrama slijepih i slabovidnih osoba 2024. godine ostaje trajni podsjetnik na snagu ljudskog duha i volje za uspjehom.

OSTALE NOVOSTI
Skip to content